DE Slaap-App!

Posted by: Josanne Verhoof in Veiligheid

EINDELIJK! is het zover, er is een app waar jij als ouder ALLE informatie kan vinden over slaap, ontwikkeling en opvoeding voor jouw kindje van 0 tot en met 10 jaar! Eerlijk is eerlijk.. ik had deze informatie graag zelf 10 jaar geleden willen hebben. Maar ben nu enorm enthousiast over het feit dat ik al deze kennis met jullie mag delen!

De naam die het ‘beestje’ heeft gekregen is ‘THE SLEEP DOJO’! Als je hier klikt kom je op de pagina van The Sleep Dojo. Je kunt daar een persoonlijk acccount aanmaken en krijgt dan toegang tot alle mogelijkheden binnen The Sleep Dojo! Ik noem ze graag even voor je op:

  • Meer dan 50 trainingsmodules over slaap, ontwikkeling en opvoeding. In september zullen deze modules vergroten naar bijna 200 video’s!
  • De mogelijkheid om jouw vragen in de community te stellen die worden beantwoord door andere ouders of ons van Villa Bimbi als Slaapcoach en Pedagoog, maar ook door Tamara van Slaapkops en Lisanne van Het Slaapatlier
  • Elke maand 2 Live Q&A’s
  • Elke maand een Gastspreker
  • Elke maand een Case Study
  • Elke maand een Webinar
  • En natuurlijk veel steun, gezelligheid en antwoorden op al jouw vragen als ouder zijnde!

Het is dan ook mogelijk om na inschrijving de app te downloaden. De app heet ‘Huddle’. Klik hier om de app te bekijken.

Door wie is het platform opgericht?

The Sleep Dojo is een initiatief van Numsy. Je zult ze waarschijnlijk wel kennen van de White Noise apparaten! Eén van de MAGISCHE tips die jouw kleintje helpt om zelfstandig in slaap te vallen en langer door te slapen. Bekijk de White Noise apparaten hier!

Samen met ons als slaapcoaches zijn we in juli 2021 officieel het platform gestart en zijn hier dan ook enorm trots op!
Nogmaals, ik zou willen dat ik deze informatie 10 jaar geleden had gehad en voel het dan ook als mijn ‘taak’ om zo veel mogelijk ouders over deze applicatie te vertellen, want het verzorgen en opvoeden van een kindje is al uitdagend genoeg, waarom maken we het onszelf dan niet zo makkelijk en plezierig mogelijk?

Waarop is alle informatie uit The Sleep Dojo gebaseerd?

De informatie die in The Sleep Dojo wordt gegeven is allemaal gebaseerd op Wetenschappelijk onderzoek. We vinden het belangrijk dat, de informatie die we geven, altijd betrouwbaar is en te herleiden is. Alleen zo kun jij als ouder het beste resultaat behalen. Daarnaast werken we tevens, zoals je al gewend zult zijn van Villa Bimbi, alleen met Gentle Parenting Methodes, wat inhoudt dat we geen gebruik maken van cry-it-out-methodieken.

Het belangrijkste vinden wij dat je moet doen wat het beste bij jou en jouw kleintje past. Jij als ouder kent jouw kindje het beste en weet dan ook wat het beste aansluit op jullie behoeften. Maar weet in ieder geval dat we er voor je zijn! Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden.

Als je hier klikt kom je op de pagina van The Sleep Dojo.

Wat als ik meer persoonlijk antwoord wil op mijn slaapvragen?

Als je het prettig vindt dat er persoonlijk stap voor stap met je meegekeken wordt, weet dan dat wij als slaapcoaches altijd voor je klaar staan om te kijken hoe we samen antwoord kunnen geven op jouw slaapvragen en de doelen kunnen behalen. Ben je aangesloten bij The Sleep Dojo, dan krijg je tevens korting op de slaapconsulten!

Als je hier klikt kom je op de pagina van The Sleep Dojo.

UP