Hulp thuis met ambulante begeleiding

 

Vanuit Villa Bimbi bieden wij ambulante begeleiding: dit betekent dat je thuis hulp krijgt van onze professionals. Bijvoorbeeld bij het ondersteunen van de slaapmomenten van jouw kind, het bieden van ontlasting, het bieden van praktische informatie, het opzetten van een steunend netwerk, het organiseren van een balans in het gezinsleven en aanvullende vormen van hulp die eventueel nodig kunnen zijn.

Binnen Villa Bimbi kijken we naar de reden achter het gedrag. Waarom lukt het een kleintje niet om te slapen? Vanuit daar gaan we stapje voor stapje op een positieve wijze aan de slag. We volgen jou en jouw kleintje in combinatie met wetenschappelijk onderbouwde methodieken. We passen toe wat bij jullie als gezin past, want jij kent jouw kleintje het beste!

Ondersteuning in jouw eigen omgeving
Gespecialiseerde individuele hulp
Maatwerk zorg afgestemd op jouw gezin

Omgaan met moeilijk slaapgedrag

Je wilt het liefst zo zelfstandig en ontspannen mogelijk opvoeden. Maar soms zijn bepaalde vaardigheden door een onderliggende reden op dit moment moeilijk. Dit kan komen door een heftige zwangerschap, bevalling, ervaringen in de eerste levensmaanden, een zeer snel ontwikkelende baby etc. Op die momenten is Villa Bimbi er voor jou. Maak een afspraak met een van onze professionele begeleiders. Samen kijken we hoe we je kunnen steunen. We komen naar jouw huis, maar helpen ook via WhatsApp verder. Stap voor stap leren jij en jouw kleintje toe te werken naar meer slaap en ontspanning.

We helpen jou en jouw omgeving

Jij weet het beste wat jullie nodig hebben. Onze professionals leren zowel jou als jouw omgeving hoe zij jullie het beste kunnen helpen om te gaan met de huidige situatie. Denk hierbij aan het gehele gezin, vrienden, familie en het kinderdagverblijf.

Vergoedde ondersteuning

Tijdens een telefonisch intakegesprek zullen we samen jullie situatie doorlopen. Daarbij maken wij de inschatting of de hulp vergoed kan worden door de gemeente. Binnen Villa Bimbi wordt er zowel vanuit Zorg In Natura (gecontracteerde zorg vergoed) als PGB-zorg gewerkt (niet-gecontracteerde zorg vergoed). Dit is afhankelijk van de regio waarin je woonachtig bent. Graag horen we jouw verhaal en vertellen we je hier meer over!

Neem contact met ons op

073 8449030

Pedagogische afdeling: josanne.villabimbi@outlook.com

Back-Office: gerrie.villabimbi@outlook.com

UP