Gratis Gids!

Kinderen die kliederen? Wij hebben de oplossing!

Van nature wilt een kind de wereld om zich heen ontdekken. Dit gebeurt met vallen, opstaan en ook helaas met vieze kleren.Kinderen leren nieuwe dingen door ervaringen op te doen. Door hen alleen te vertellen hoe de wereld in elkaar zit, zullen zij dit onvoldoende begrijpen en niet goed opslaan in hun geheugen. Ervaringen zijn voor hen dan ook van groot belang, om uiteindelijk als zelfstandig volwassen persoon in deze samenleving te kunnen functioneren

Kinderen moeten nog leren om de informatie die zij binnen krijgen via hun zintuigen, te koppelen aan de kennis over de wereld. En hoe kan je dit beter leren dan door met beide te oefenen?

Baby’s ontdekken de wereld om zich heen via hun mond, maar na een paar maanden leren zij al om naar voorwerpen te grijpen en deze vast te pakken. Vanaf het allereerste moment leren zij door middel van hun zintuigen de wereld te ontdekken. Later zullen zij de kennis die zij hebben opgedaan hieraan koppelen en leren zij dan ook hoe ze met deze wereld om moeten gaan. Het ontdekken en spelen is dan ook van groot belang. Loop maar eens met jouw peuter of kleuter in het bos. Hij zal terug komen met takken, stenen of zelfs kleine beestjes. Voor ons heel normaal en misschien zelfs vies, maar voor hen de grootste schat die ze konden vinden.

Bij dit ontdekkingsproces hoort het er ook bij dat jouw kleintje soms vies wordt. Maar als we dit tegen houden, beperken we niet alleen zijn ontwikkeling tot het leren ontdekken en begrijpen van de wereld, maar ook zijn zintuiglijke-, motorische-, cognitieve- en fantasie ontwikkeling. Door jouw kindje te laten kliederen, deddelen en spelen, zal hij met verschillende structuren in aanraking komen. Ze leren dat metaal koud is en slijm plakkerig. Wij kunnen ons dit inbeelden, maar zij moeten dit nog leren, net zoals wij dat vroeger hebben moeten doen.

Ook het zelf eten hoort hierbij. De motoriek van een klein kind is vaak nog niet goed ontwikkeld, waardoor zijn vla in zijn shirt of op zijn neus beland in plaats van in zijn mond. Als wij het altijd maar voor hen blijven doen, zullen zij niet zelf leren hoe die lepel in hun mond moet in plaats van op hun wang.

Allemaal leuk en aardig dat vies worden, maar het is en blijft wel vervelend om elke keer de was te draaien als ze weer hebben gespeeld. We begrijpen deze frustratie en zijn op zoek gegaan naar alternatieven. We zijn vele verschillende mogelijkheden tegengekomen, maar deze was toch echt het allerleukst. KliederZ heeft een breed assortiment aan slabben en bandana slabben voor kleintjes die willen ontdekken. Ook zullen zij binnenkort een nieuw product op de markt brengen, namelijk een slab met armstukken. Ideaal om de kleding een dag langer mee te laten gaan. Daarbij zijn de slabben makkelijk uitwasbaar. Gemakkelijker kunnen ze het niet maken.. maar… wel leuker! En dat doen ze ook!KliederZ heeft enorm veel keuze uit prints en ontwerpen. Geen standaard ontwerpen maar stoere prints die opvallen! Door het grote assortiment zit er voor één ieder wel wat bij.

Door ons enthousiasme over de producten van KliederZ, hebben wij speciaal voor jullie een kortingscode, waarbij u een korting van maar liefst 8% krijgt! Gebruik deze code bij aanschaf van één van de producten en ga samen op ontdekkingstocht met jouw kleintje.

De kortingscode betreft ‘VILLABIMBI08.’

Wat moet je doen om deze korting te krijgen?

STAP #1. Ga naar KliederZ

STAP #2. Kies het product dat perfect bij jouw kleintje past!

STAP #3. Vul de code ‘VILLABIMBI08’ in bij jouw aankoop. 

STAP #4. De producten hebben GRATIS verzending en 30 dagen retourvoorwaarden (maar dat laatste zal niet nodig zijn)

Wij wensen jullie veel klieder(Z) plezier toe!